Asiakkaat

Olemme menestyksekkäästi toimittaneet IT-ratkaisuja lukuisille eri organisaatioille. Lue, mitä muut ovat mieltä palveluistamme ja tutustu case-kuvauksiin.

Asiakkaidemme kommentteja

”Dihtorin kautta olemme saaneet kokonaisvaltaisen ratkaisun tietotekniikkaongelmiimme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Dihtorin suorittamiin asennuksiin sekä heiltä hankkimiimme laitteisiin, koska Dihtor ymmärtää tarpeemme.”

”Dihtor valikoitui yhteistyökumppaniksemme asiakkaan kannalta selkeästi ymmärrettävän hinnoittelun ja organisaatiomme tarpeet ymmärtävien kehitysehdotusten myötä. Yhteistyö on ollut käytännönläheistä ja sujuvaa, olemme saaneet apua juuri siinä hetkessä ja niihin asioihin, kun sitä on eniten tarvittu. Dihtorilta on löytynyt rohkeutta ehdottaa meidän toimintaamme parantavia välineitä ja toimintamalleja, mutta myös joustavuutta mukautua meillä hyviksi jo muodostuneisiin käytänteisiin. Suosittelen sydämellisesti yritystä yhteistyökumppaniksi IT-ympäristön ratkaisuihin.”

”Ulkoistettuamme uusien koneiden esiasennukset sekä loppukäyttäjän luona tapahtuvan asennuksen Dihtorille, työasemien ja kannettavien käyttöönotosta on tullut nopeaa ja vaivatonta. Heiltä saamamme palvelut ovat erinomainen lisäresurssi omalle IT-yksiköllemme.”

”Dihtor on toimittanut ja asentanut meille IT-laitteistoja kannettavista palvelimiin. Olemme myös ulkoistaneet laitteistomme ylläpidon heille, mikä tehostaa omaa toimintaamme kun voimme itse keskittyä ydinbisnekseemme.”

”Asiointi Dihtorin kanssa ei voisi olla vaivattomampaa. Aina saadaan puhelimella kiinni asiantuntija, päivästä tai vuorokauden ajasta riippumatta. Yleensä lyhyt kuvaus tarpeista tai ongelmista riittää ja useimmiten seuraava tieto onkin että homma kunnossa. Oli kyse sitten yhteyksistä, ohjelmistoista tai ”raudasta” niin palvelu pelaa vähintään 110 prosenttisesti.”

”Kokemus on osoittanut että yrittäjän luotettavin kumppani on aidosti paikallinen palveluyritys. Dihtor on ammattitaidollaan huolehtinut IT-tarpeistamme jo vuosien ajan ja itse olemme voineet keskittyä oman liiketoimintamme kehittämiseen hyödyntäen toimivaa tietotekniikkaa niin laitteistojen kuin ohjelmistojenkin osalta.”