Tietotekniikan asennus, huolto ja ylläpito

Tarjoamme kaikkien myymiemme laitteiden asennus- ja tukipalveluita avaimet käteen -periaatteella. Tarkoin valikoitujen yhteistyökumppaniemme avulla pystymme täyttämään sekä yhden laitteen pienyrityksen että satojen työasemien organisaation tarpeet luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Huolehdimme myös lähiverkostasi. Teemme Ethernet-ympäristöissä kaapeliasennusten tarkastuksia sekä verkossa ilmenevien ongelmien kartoituksia. Laitteistollamme pystymme testaamaan niin kupari-, kuitu- kuin Wi-Fi-yhteydet.

Dihtor Oy on WithSecure Silver Partner. Kumppanuus on osoitus siitä että teemme tiivistä ja suunnitelmallista yhteistyötä palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla WithSecuren tietoturvaratkaisuihin liittyvissä asioissa.

Olemme valtuutettu paikallinen HP-huoltokumppani. Voit tilata HP:n yritystyöasemia ja -kannettavia koskevat takuuhuollot Rovaniemen alueella suoraan toimistoltamme joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Anna siis tietotekniikkasi ammattilaisten vastuulle ja keskity itse olennaiseen!

Etähallinta ja -tuki

Käyttämämme tietoturvallinen ja helppokäyttöinen etähallintaohjelmisto mahdollistaa laitteiston seurannan ja useimpien ongelmien korjaamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti tietoverkon yli.

Voimme tarjota etätukea sekä yksittäistapauksissa että vuosisopimuksella.

Kysy lisää etähallinnan tuomista eduista.

Lataa ohjelma etäyhteyttä varten tästä.

Kierrätyspalvelu

Kaikki meille palautetut tulostustarvikkeet toimitetaan kauttamme takaisin valmistajalle.

Huolehdimme puolestasi myös vanhojen laitteiden kierrätyksestä, kun hankit korvaavan laitteen meiltä. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen, mikäli tarvitset kierrätyspalveluamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Takuu- ja palvelulaajennusten rekisteröinti

Oletko joskus ostanut laitteeseesi takuulaajennuksen, mistä ei tosipaikan tullen ollutkaan hyötyä kun se unohtui kaikessa kiireessä rekisteröidä? Meidän kanssamme tällaista ei tapahdu, sillä Dihtor hoitaa automaattisesti kaikkien myymiensä palvelulaajennusten rekisteröinnin asiakkaan puolesta.