Kaikki samalta luukulta

Yrittäjän aika on rahaa. Kannattaako sitä käyttää jatkuvasti muuttuvan tietotekniikka-alan seuraamiseen, jos Dihtor tekee sen puolestasi? Kerro meille tarpeistasi, me kerromme miten ne täytetään kustannustehokkaasti ja yrityksesi liiketoimintaa tukien.

Ohessa esimerkkejä edustamistamme tuotteista. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja eri vaihtoehdoista ja hinnoista – meiltä saat kaiken, mitä tarvitset toimivaan ja tehokkaaseen työympäristöön.

TYOASEMAT JA KANNETTAVAT 1

TYÖASEMAT JA KANNETTAVAT

Laadukkaat ja luotettavat HP- ja Lenovo-kannettavat sekä -työasemat kattavine takuuohjelmineen. Kauttamme saat halutessasi myös muita merkkejä sekä erikoisratkaisuja.

TULOSTIMET JA MONITOIMILAITTEET 1

TULOSTIMET JA MONITOIMILAITTEET

HP ja OKI tarjoavat valikoiman pienistä mobiilitulostimista A3-värimonitoimilaitteisiin (tulostus, kopiointi, skannaus, faksi) sekä suurkokotulostimiin ja -skannereihin.

VERKKOTUOTTEET JA PALVELIMET v2 1

VERKKOTUOTTEET JA PALVELIMET

HP, Cisco, ZyXEL ja D-Link – kaikki tarpeellinen yrityksesi IT-infrastruktuurin selkärangaksi.

OHEISLAITTEET JA ERGONOMIA 1

OHEISLAITTEET JA ERGONOMIA

HP, Canon, Epson, Eaton, Wacom, Ergotron – asiakirjaskannerit, kamerat, dataprojektorit ja muut AV-laitteet, ergonomiatuotteet ja -kalusteet (mm. sähköpöydät)… Kaikki, mitä toimistosi tarvitsee.

UPS LAITTEET 1

UPS-LAITTEET

Toimittamamme UPS-laitteet antavat tasaista, katkotonta sähköä IT-laitteille tai vaikkapa kassajärjestelmille tarjoten varakäyntiaikaa sähkökatkon aikana, ylijännitesuojaa ja hallitun alasajon.

OHJELMISTOT

OHJELMISTOT

Microsoft, Adobe, Withsecure, Bitwarden… Käyttöjärjestelmät, ohjelmistot, virustorjunta, palomuurit, salasana holvit niin PC kuin MAC -ympäristöihinkin.