Tietotekniikkaa yrityksille

Dihtor Oy on vuonna 1998 perustettu lappilainen tietotekniikkayritys, joka tarjoaa tietokoneet, oheislaitteet, ohjelmistot sekä asennus-, ylläpito- ja huoltopalvelut yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille.

Toimintaamme ohjaavana periaatteena on tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka soveltuvat juuri siihen tarpeeseen, mitä asiakas tuotteiltamme tai palveluiltamme odottaa. Oikein mitoitetuilla laitehankinnoilla IT-infrastruktuurin elinkaarikustannukset pysyvät hallinnassa.

Nopea, luotettava ja asiantunteva

Pystymme toimittamaan tarpeidesi mukaisen ratkaisun pääsääntöisesti seuraavaksi työpäiväksi. Pidämme toimistollamme pientä ensiapuvarastoa kaikkein yleisimmistä kulutustarvikkeista, joten yllättävissä tilanteissa apu voi löytyä jopa samana päivänä.

Osaavan yhteistyöverkostomme avulla kykenemme huolehtimaan kaikista asiakkaidemme tietotekniikkatarpeista, olipa kyseessä yhden työaseman hankinta tai yrityksen koko IT-järjestelmän asennus ja ylläpito.

Panostamme voimakkaasti palvelutarjontamme kehittämiseen

Vaadittavien koulutusten ja HP:n suorittaman auditoinnin jälkeen Dihtor Oy:stä tuli vuonna 2014 HP:n valtuuttama takuuhuoltokumppani eli pystymme palvelemaan Rovaniemen alueen asiakkaitamme myös HP:n työasemien ja kannettavien takuuhuoltoihin liittyvissä asioissa.

Myös tietoturva-asioissa olemme kehittäneet osaamistamme ja olemme paikallinen WithSecure Silver Partner. Kaikki kumppanuuden edellyttämät sertifikaatit on suoritettu oman henkilökuntamme toimesta ja se onkin oiva osoitus siitä että jatkossa asiakkaamme saavat entistäkin parempaa tietoturvaratkaisuihin liittyvää asiakaspalvelua kauttamme.