3840x2160

Maailman johtaviin leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajiin lukeutuva Lappset Group lähti uudistamaan konesaliympäristöään, jotta se palvelisi yrityksen lähivuosien kovia kasvutavoitteita. Perusteellisen testauksen ja kartoituksen jälkeen Lappsetin tietohallinto päätti modernisoida tallennuksen, palvelimet ja konesaliverkon Hewlett Packard Enterprisen (HPE) ratkaisuilla. Konesali uudistettiin mm. HPE Nimble Storage -tallennusratkaisulla sekä koneälyä konesaliin tuovalla HPE InfoSightilla.

”Meidän oli aika uudistaa vanhentuvaa ja vikaherkkää tallennusjärjestelmäämme vastaamaan paremmin tarpeisiimme. Yrityksemme liikevaihto on tarkoitus kaksinkertaistaa vuoteen 2021 mennessä. Tarvitsimme kasvua tukevan IT-ympäristön, jossa voidaan lisätä palvelin- ja tallennuskapasiteettia joustavasti ja kustannustehokkaasti”, sanoo Lappsetin IT-päällikkö Vesa Takala. ”Halusimme tehostaa riskienhallintaa, ja yksinkertaistaa konesalimme arkkitehtuuria.”

”Olemme vuosien ajan räätälöineet palvelumme Lappset Groupille, jotta pystymme vastaamaan juuri heidän tarpeeseensa. Tavoitteenamme on aina tarjota paras mahdollinen tietotaito päämiesten ja kumppaneidemme tuella”, kertoo Dihtorin Markus Ollila. ”Tämä projekti oli jälleen osoitus onnistuneesta yhteistyöstä HPE:n kanssa.”

Lue tästä miten projekti toteutettiin